KONTROVERSIELT FOREDRAG 

OPLEV SANDHEDEN BAG 'GIFTIGE FAMILIER'

Ved at afsløre de skjulte sandheder og udfordre de skadelige myter om familieliv, får du en dybere forståelse, der styrker din evne til at navigere i
følelsesmæssig manipulation.

ONLINE 14. AUGUST

'ANTI-FORÆLDRE | GIFTIG FAMILIE'

Sandheden bag giftige familier med følelsesmæssigt umodne & narcissistiske forældre

Mille Dalsgårds foredrag "ANTI-FORÆLDRE | GIFTIG FAMILIE" tilbyder en unik mulighed for at dykke ned i de komplekse og ofte skjulte aspekter af giftige familiemønstre. Gennem foredraget vil du opnå værdifuld indsigt og forståelse, som kan transformere din tilgang til familiedynamikker og personlige relationer.

På foredraget vil du opleve:

Den barske sandhed: Få en større forståelse for hvor skadeligt det er, at vi bruger betegnelsen "forælder" når det kommer til narcissistiske mennesker, der har fået børn og hvorfor Barndomskriger betegner disse mennesker som ANTI-FORÆLDER

Forstå 'Det Sorte Får': Opdag hvordan rollen som 'det sorte får' i familien former individets oplevelse og interaktioner i giftige familiemiljøer.

Indsigt i giftige dynamikker: Lær at identificere de skadelige mønstre og adfærd, der kendetegner giftige familier og hvad det gør ved mennesker, at vokse op i giftige familier

Personlig integritet: Få indsigt i at bevare egen styrke og integritet i vanskelige familiemønstre.

Vejen fremad: Udforsk måder at bearbejde fortidens påvirkninger og bevæge sig mod et mere balanceret liv.

Hvad siger andre Barndomskrigere?

 • Barndomskriger

  “Fantastisk foredrag! Meget rørende og autentisk.

  Og man må sige, at hun fangede os i publikum. Mille taler fra hjertet og fik os alle med. Jeg selv blev både meget rørt, fik kuldegysninger, for man må sige, at hun har kæmpet en ulige kamp.

  Kæmpe TAK af hjertet for at tage kampen op. Der har manglet en som Mille, en der sætter ord på. Foredraget har været en øjenåbner, det har givet os håb for fremtiden. Håb om at der kommer meget mere fokus på børn af og andre relationer til følelsesmæssigt umodne og narcissistiske personer. Tak for dig Mille, der er brug for din og andre “Barndomskrigeres” stemmer derude.”

  Barndomskriger

 • Barndomskriger

  “Fantastisk foredrag – tag ind og hør det!

  Tusind tak til Mille Dalsgård for fantastisk indsigt og for at være så enestående modig og stærk at bruge sin egen opvækst som udgangspunkt for budskabet – hun er i sandhed en barndomskriger.

  Her er virkelig hjælp, selvforståelse og redskaber at hente for de mennesker, der har været udsat for en traumatisk og stressende barndom, så de kan få et godt voksenliv!”

  Barndomskriger

 • Barndomskriger

  “Jeg har deltaget på et Barndomskriger foredrag med Mille Dalsgård og endnu engang kan jeg konstatere, at hun forstår at formidle budskaber videre så almindelige mennesker kan forstå hvad der sker i følelsesmæssigt umodne familier.

  Takket være Mille, har jeg fundet ud af, at det ikke er mig der har været forkert.

  Jeg kan kun anbefale at følge Barndomskriger/Mille Dalsgård, hvis du går med samme følelser af forkerthed, stress, traume af den ene eller anden art.

  Af hjertet tak, til Mille Dalsgård, for at vise mig en anden vej.”

  Barndomskriger

Hvem er Mille

 

Mød Mille Dalsgård

Drevet af et brændende ønske om at tilbyde hjælp udover det etablerede system, grundlagde Mille Barndomskriger for at gøre en reel forskel. Hun er ikke bare en foredragsholder; hun er en transformerende kraft, der har dedikeret sit liv til at hjælpe andre.

Hurtige fakta om Mille:

 • Erfaren terapeut: Over et årtis erfaring inden for traumebehandling og personlig udvikling.
 • Grundlægger af barndomskriger: Et initiativ skabt for at styrke og støtte.
 • Engageret underviser: Har afholdt over 100 foredrag, der har inspireret tusindvis til at finde deres styrke.
 • Uddannet sygeplejerske og terapeut: En faglig baggrund med specialuddannelser i traumebehandling.

Mille bringer en unik kombination af professionalisme, empati og livserfaring til hendes arbejde, hvilket gør hende til en uvurderlig guide på din rejse mod heling.

Er du 'det sorte får'?

Hvis du ofte har følt dig som 'det sorte får' i din familie, er dette foredrag særligt relevant for dig. At være 'det sorte får' betyder ofte at stå alene, blive misforstået, at blive kritiseret eller udelukket for at være anderledes eller for at udfordre familiens dysfunktionelle normer. 

Dette foredrag vil hjælpe dig med at genkende og forstå de udfordringer, du står over for som 'det sorte får', og hvordan disse udfordringer har formet din opfattelse af dig selv og dine relationer. 

DALL·E 2023-11-19 13.16.16 - A family portrait in an animated style depicting a toxic, manipulative family, with the victim, who feels like the black sheep, in the center. The fam

 

 

KØB DINE BILLETTER HER

HINNERUP 20. AUGUST ONLINE 14. AUGUST

Det tredje foredrag i rækken

"Giftig Familie" er det tredje foredrag i rækken, de tidligere foredrag har inspireret mere end 4.500 personer, her kan du læse om deres oplevelser.

 

Barndomskriger - Fantastisk foredrag meget rørende og autentisk. Og man må sige, at hun fangede os i publikum. Mille taler fra hjertet og fik os alle med. Jeg blev både meget rørt & fik kuldegysninger, for man må sige, at hun har kæmpet en ulige kamp. Hatten af for at tage kampen op. Der har manglet en som Mille der sætter ord på. Foredraget har været en øjenåbner, det har givet os håb for fremtiden. Håb om at der kommer meget mere fokus på børn af og andre relationer til følelsesmæssigt umodne og narcissistiske personer. Tak for dig Mille, der er brug for din stemme derude.

Mie

Mille er den skønneste og mest empatiske menneske jeg har mødt. Jeg følte mig totalt hørt, set og anerkendt for det jeg kom med i bagagen.

Jeanette

Den 16 - 11 deltog jeg i et foredrag med Mille Dalsgård og endnu engang kan jeg konstaterer, at hun forstår at formidle budskaber videre så almindelige mennesker forstå hvad der sker omkring sig. Jeg har haft en meget rundtosset opvækst og langt ind i voksenlivet , hvor jeg har følt mig forkert ligemeget hvad jeg gjorde . Det har været meget frustrerende.  Efter at have lært nogle teknikker af Mille , har jeg fundet ud af at det ikke er mig der har været forkert. Det har taget noget tid og jeg er bestemt ikke færdig på denne rejse, men jeg kan kun anbefale., at følge Barndomskriger Mille , hvis du går med samme følelser af forkerthed , stress,  traume af den ene el anden art. Af hjertet tak , til Mille Dalsgård, for at vise mig en anden vej. Mvh. en der i en sen alder, er glad for at have taget springet, det er aldrig for sent at få det bedre.

Tina

Den bedste støttende og motivere kvinde jeg har mødt.

Lone

Fantastisk foredrag! Meget rørende og autentisk.

Og man må sige, at hun fangede os i publikum. Mille taler fra hjertet og fik os alle med. Jeg selv blev både meget rørt, fik kuldegysninger, for man må sige, at hun har kæmpet en ulige kamp.

Kæmpe TAK af hjertet for at tage kampen op. Der har manglet en som Mille, en der sætter ord på. Foredraget har været en øjenåbner, det har givet os håb for fremtiden. Håb om at der kommer meget mere fokus på børn af og andre relationer til følelsesmæssigt umodne og narcissistiske personer. Tak for dig Mille, der er brug for din og andre “Barndomskrigeres” stemmer derude.

Barndomskriger

Det er det bedste Kent og jeg har gjort sammen , været til dine 2 foredrag det giver SÅ meget mening. Jeg er vokset op med en narcissist far og idag har jeg et sort hul når jeg tænker barndom. Min mor tog sit eget liv som 48 år gammel og jeg 15 årDet forstår jeg så godt idag der var ingen udvej for hende. Jeg havde ikke lært andet end jeg var dum kunne ikke bruges til noget og skulle aldrig ha været til. Og så f….. om jeg ikke finder en mand som er sådan får 4 børn med ham og tja nu er der ingen kontakt til de 3 . De er 100% narcissister og den 4 på vej til at vise sit sande jeg. Efter dine foredrag har kent og jeg brugt mange timer på at få det hele vendt, og vi fik lukket mange spørgsmål. Og idag ser jeg på det hele med andre øjne. Jeg har indset at jeg aldrig får dem tilbage for jeg vil ikke leve i deres verden. Den er så syg den verden de lever i og de kan ikke se det. Jeg er kommet så langt at når jeg møder dem på vejen, vender jeg ikke om mere , men smiler og tænker Stakkels Dem. TAK Mille for nogle gode timer i Hinnerup. ønsker dig en skøn week.

Barndomskriger