'ANTI-FORÆLDRE | GIFTIG FAMILIE' - Hinnerup d. 2. juli 2024

Fantastisk foredrag! Meget rørende og autentisk.

Og man må sige, at hun fangede os i publikum. Mille taler fra hjertet og fik os alle med. Jeg selv blev både meget rørt, fik kuldegysninger, for man må sige, at hun har kæmpet en ulige kamp.

Kæmpe TAK af hjertet for at tage kampen op. Der har manglet en som Mille, en der sætter ord på. Foredraget har været en øjenåbner, det har givet os håb for fremtiden. Håb om at der kommer meget mere fokus på børn af og andre relationer til følelsesmæssigt umodne og narcissistiske personer. Tak for dig Mille, der er brug for din og andre “Barndomskrigeres” stemmer derude.

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Participants:

Order summary

DALL·E 2023-11-17 16.43.38 - A blonde woman seen from the back, painting on a canvas. The canvas is divided into two halves. On the left, a depiction of a happy, smiling family wi

'ANTI-FORÆLDRE | GIFTIG FAMILIE' - Hinnerup d. 2. juli 2024

Kom med til Barndomskrigers mest kontroversielle foredrag til dato, og bliv en del af en aften, hvor vi udforsker den skjulte og ofte tabubelagte virkelighed af livet i toksiske familier.

Dato: 2. juli 2024
Tid: 19.00 - 21.30
Sted: Hinnerup Bibliotek. Skovvej 18 - 8382 Hinnerup (Uhresalen)

Hvad du vil lære:

  • Virkeligheden bag den perfekte facade: En dybdegående indsigt i den skræmmende virkelighed af psykisk og fysisk vold i mange danske hjem, præsenteret af Mille Dalsgård.
  • Samfundets og systemets svigt: En kritisk analyse af, hvordan danske institutioner ofte fejler i at støtte og beskytte ofre fra toksiske familier.
  • 'Omvendt adfærd': En forståelsesramme for de skadelige mekanismer i toksiske familier, baseret på historier fra hundredevis af Barndomskrigere og års erfaring med at hjælpe folk ud af giftige relationer.
  • Selv-erkendelse og empowerment: Lær at identificere, om du er "familiens sorte får" eller outsideren, og forstå dynamikkerne bag familiens toksiske adfærd.

Temaer:

  • ANTI FORÆLDRE
  • Forskellen mellem giftige og sunde familie relationer.
  • Hvorfor toksiske familier er konstant i konflikt og drama.
  • Konsekvenserne af at vokse op i et toksisk miljø.
  • Vigtigheden af at italesætte og modsætte sig psykisk vold.

Dette foredrag er for dig, hvis du:

  • Er en del af en giftig familie eller kender nogen, der er.
  • Ønsker at forstå de dybere årsager bag toksisk adfærd.
DKK 279
Total due DKK 279
including 25% moms DKK 55.80

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.

Det er det bedste Kent og jeg har gjort sammen , været til dine 2 foredrag det giver SÅ meget mening. Jeg er vokset op med en narcissist far og idag har jeg et sort hul når jeg tænker barndom. Min mor tog sit eget liv som 48 år gammel og jeg 15 år😢Det forstår jeg så godt idag der var ingen udvej for hende. Jeg havde ikke lært andet end jeg var dum kunne ikke bruges til noget og skulle aldrig ha været til. Og så f….. om jeg ikke finder en mand som er sådan 🤔får 4 børn med ham og tja nu er der ingen kontakt til de 3 . De er 100% narcissister og den 4 på vej til at vise sit sande jeg. Efter dine foredrag har kent og jeg brugt mange timer på at få det hele vendt, og vi fik lukket mange spørgsmål. Og idag ser jeg på det hele med andre øjne. Jeg har indset at jeg aldrig får dem tilbage for jeg vil ikke leve i deres verden. Den er så syg den verden de lever i og de kan ikke se det. Jeg er kommet så langt at når jeg møder dem på vejen, vender jeg ikke om mere , men smiler og tænker Stakkels Dem. TAK Mille for nogle gode timer i Hinnerup. ❤️❤️ ønsker dig en skøn week🌞🌞