ONLINE FOREDRAG 

VÅGN OP TIL VIRKELIGHEDEN: SÅDAN PÅVIRKER ANTI-FORÆLDRE DIT LIV 

ANTI-forældre viser gennem deres handlinger og adfærd, at de mangler de grundlæggende egenskaber, som definerer ægte forældreskab. Denne skadelige påvirkning kan have dybe og varige effekter på dit liv, idet den underminerer din selvtillid og dit selvværd.

SE FOREDRAGSDATOER OG KØB BILLETTER HER

'ANTI- FORÆLDRE' 

Det kan være hårdt at høre, men sandheden er, at de ikke ændrer sig. Det lykkelige "de levede lykkeligt til deres dages ende" er ikke en del af denne fortælling med ANTI-Forældre. Men det afgørende er: Du har magten til at ændre din egen historie.

Det er tid til at smide flødeskummet og krymmelen væk og se virkeligheden i øjnene: At vokse op eller leve med følelsesmæssigt umodne og narcissistiske forældre er direkte sundhedsskadeligt.

Dit velvære og din fremtid står på spil, og det er på høje tid, at du tager kontrol over dit eget liv. Stop med at lade din energi, din glæde og dit potentiale blive drænet.

FORSTÅ KONSEKVENSERNE:

 • I en familie, hvor du altid kommer i anden række, lærer du som barn, at din eksistens er betinget af din evne til at tilfredsstille andres behov.
 • Det er ikke blot familiebånd - enhver relation med et følelsesmæssigt umodent og narcissistisk menneske bærer samme giftige frø.
 • Når du udvikler dig og vokser, bliver du set som en trussel mod den syge symbiose, de forsøger at opretholde. Din vækst er deres største frygt.

DU KAN GØRE EN FORSKEL:

 • Det kræver mod at se virkeligheden i øjnene og endnu mere at handle på den. Men du er ikke alene.
 • At sætte grænser, tage ansvar for din egen lykke og frigøre dig fra disse usunde dynamikker er ikke forræderi – det er selvbevarelse.
 • HUSK, det er din ret at blive lykkelig og finde fred. Din rejse mod heling starter med det første skridt væk fra giftige miljøer.

Kom og vær en del af foedraget i online d. 4. april, hvor vi dykker ned i de skadelige virkninger af at vokse op med ANTI-Forældre og udforsker veje til heling og empowerment.

DU ER STÆRK - Når du vælger at bryde fri og skabe din egen lykkelige slutning 🫶

SPAR 100 kr. - Så længe der er Early-Bird pris

Tilmeld dig online foredraget

Hvad siger andre Barndomskrigere?

 • Barndomskriger

  “Fantastisk foredrag! Meget rørende og autentisk.

  Og man må sige, at hun fangede os i publikum. Mille taler fra hjertet og fik os alle med. Jeg selv blev både meget rørt, fik kuldegysninger, for man må sige, at hun har kæmpet en ulige kamp.

  Kæmpe TAK af hjertet for at tage kampen op. Der har manglet en som Mille, en der sætter ord på. Foredraget har været en øjenåbner, det har givet os håb for fremtiden. Håb om at der kommer meget mere fokus på børn af og andre relationer til følelsesmæssigt umodne og narcissistiske personer. Tak for dig Mille, der er brug for din og andre “Barndomskrigeres” stemmer derude.”

  Barndomskriger

 • Barndomskriger

  “Fantastisk foredrag – tag ind og hør det!

  Tusind tak til Mille Dalsgård for fantastisk indsigt og for at være så enestående modig og stærk at bruge sin egen opvækst som udgangspunkt for budskabet – hun er i sandhed en barndomskriger.

  Her er virkelig hjælp, selvforståelse og redskaber at hente for de mennesker, der har været udsat for en traumatisk og stressende barndom, så de kan få et godt voksenliv!”

  Barndomskriger

 • Barndomskriger

  “Jeg har deltaget på et Barndomskriger foredrag med Mille Dalsgård og endnu engang kan jeg konstatere, at hun forstår at formidle budskaber videre så almindelige mennesker kan forstå hvad der sker i følelsesmæssigt umodne familier.

  Takket være Mille, har jeg fundet ud af, at det ikke er mig der har været forkert.

  Jeg kan kun anbefale at følge Barndomskriger/Mille Dalsgård, hvis du går med samme følelser af forkerthed, stress, traume af den ene eller anden art.

  Af hjertet tak, til Mille Dalsgård, for at vise mig en anden vej.”

  Barndomskriger

Ofte stillede spørgsmål

Find svaret på dit spørgsmål her - du kan også kontakte mig på hallo@barndomskriger.dk

Hvor afholdes foredraget?

Foredraget afholdes online på Zoom. Jeg har stor efterspørgsel fra forskellige byer i landet, men har svært ved at nå hele vejen rundt. Du kan derfor sidde i komfortable og trygge rammer under foredraget, der vil stadig være mulighed for spørgsmål via chatten efter foredraget.

Vil jeg få en optagelse?

Du vil modtage et link til en optagelse som er gyldig i 72 timer efter foredraget. Dette forudsætter at du har tilmeldt dig. Du må ikke dele optagelsen med nogen, som ikke har tilmeldt sig.

Holder du fysiske foredrag?

Sidst jeg afholdte et online foredrag var i december 2023. Siden har jeg holdt foredrag i Herning, Odense, Århus, Varde, Helsingør og på Frederiksberg. Derudover holder jeg også foredrag/oplæg for private arrangementer. Næste offentlige fysiske foredrag er i Helsingør den 24. april.

Hvordan foregår det online?

Det bliver afholdt på Zoom, hvor du på dagen modtager et link til at deltage. Det er dit eget ansvar at få Zoom til at virke og registrere din tilmelding med den mail du vil modtage linket på. 

TILMELD DIG ONLINE FOREDRAGET HER
Hvem er Mille

 

Mød Mille Dalsgård

Drevet af et brændende ønske om at tilbyde hjælp udover det etablerede system, grundlagde Mille Barndomskriger for at gøre en reel forskel. Hun er ikke bare en foredragsholder; hun er en transformerende kraft, der har dedikeret sit liv til at hjælpe andre.

Hurtige fakta om Mille:

 • Erfaren terapeut: Over et årtis erfaring inden for traumebehandling og personlig udvikling.
 • Grundlægger af barndomskriger: Et initiativ skabt for at styrke og støtte.
 • Engageret underviser: Har afholdt over 100 foredrag, der har inspireret tusindvis til at finde deres styrke.
 • Uddannet sygeplejerske og terapeut: En faglig baggrund med specialuddannelser i traumebehandling.

Mille bringer en unik kombination af professionalisme, empati og livserfaring til hendes arbejde, hvilket gør hende til en uvurderlig guide på din rejse mod heling.

Er du 'det sorte får'?

Hvis du ofte har følt dig som 'det sorte får' i din familie, er dette foredrag særligt relevant for dig. At være 'det sorte får' betyder ofte at stå alene, blive misforstået, at blive kritiseret eller udelukket for at være anderledes eller for at udfordre familiens dysfunktionelle normer. 

Dette foredrag vil hjælpe dig med at genkende og forstå de udfordringer, du står over for som 'det sorte får', og hvordan disse udfordringer har formet din opfattelse af dig selv og dine relationer. 

DALL·E 2023-11-19 13.16.16 - A family portrait in an animated style depicting a toxic, manipulative family, with the victim, who feels like the black sheep, in the center. The fam

Det tredje foredrag i rækken

"Giftig Familie" er det tredje foredrag i rækken, de tidligere foredrag har inspireret mere end 4.500 personer, her kan du læse om deres oplevelser.

 

Barndomskriger - Fantastisk foredrag meget rørende og autentisk. Og man må sige, at hun fangede os i publikum. Mille taler fra hjertet og fik os alle med. Jeg blev både meget rørt & fik kuldegysninger, for man må sige, at hun har kæmpet en ulige kamp. Hatten af for at tage kampen op. Der har manglet en som Mille der sætter ord på. Foredraget har været en øjenåbner, det har givet os håb for fremtiden. Håb om at der kommer meget mere fokus på børn af og andre relationer til følelsesmæssigt umodne og narcissistiske personer. Tak for dig Mille, der er brug for din stemme derude.

Mie

Mille er den skønneste og mest empatiske menneske jeg har mødt. Jeg følte mig totalt hørt, set og anerkendt for det jeg kom med i bagagen.

Jeanette

Den 16 - 11 deltog jeg i et foredrag med Mille Dalsgård og endnu engang kan jeg konstaterer, at hun forstår at formidle budskaber videre så almindelige mennesker forstå hvad der sker omkring sig. Jeg har haft en meget rundtosset opvækst og langt ind i voksenlivet , hvor jeg har følt mig forkert ligemeget hvad jeg gjorde . Det har været meget frustrerende.  Efter at have lært nogle teknikker af Mille , har jeg fundet ud af at det ikke er mig der har været forkert. Det har taget noget tid og jeg er bestemt ikke færdig på denne rejse, men jeg kan kun anbefale., at følge Barndomskriger Mille , hvis du går med samme følelser af forkerthed , stress,  traume af den ene el anden art. Af hjertet tak , til Mille Dalsgård, for at vise mig en anden vej. Mvh. en der i en sen alder, er glad for at have taget springet, det er aldrig for sent at få det bedre.

Tina

Den bedste støttende og motivere kvinde jeg har mødt.

Lone

Fantastisk foredrag! Meget rørende og autentisk.

Og man må sige, at hun fangede os i publikum. Mille taler fra hjertet og fik os alle med. Jeg selv blev både meget rørt, fik kuldegysninger, for man må sige, at hun har kæmpet en ulige kamp.

Kæmpe TAK af hjertet for at tage kampen op. Der har manglet en som Mille, en der sætter ord på. Foredraget har været en øjenåbner, det har givet os håb for fremtiden. Håb om at der kommer meget mere fokus på børn af og andre relationer til følelsesmæssigt umodne og narcissistiske personer. Tak for dig Mille, der er brug for din og andre “Barndomskrigeres” stemmer derude.

Barndomskriger

Det er det bedste Kent og jeg har gjort sammen , været til dine 2 foredrag det giver SÅ meget mening. Jeg er vokset op med en narcissist far og idag har jeg et sort hul når jeg tænker barndom. Min mor tog sit eget liv som 48 år gammel og jeg 15 årDet forstår jeg så godt idag der var ingen udvej for hende. Jeg havde ikke lært andet end jeg var dum kunne ikke bruges til noget og skulle aldrig ha været til. Og så f….. om jeg ikke finder en mand som er sådan får 4 børn med ham og tja nu er der ingen kontakt til de 3 . De er 100% narcissister og den 4 på vej til at vise sit sande jeg. Efter dine foredrag har kent og jeg brugt mange timer på at få det hele vendt, og vi fik lukket mange spørgsmål. Og idag ser jeg på det hele med andre øjne. Jeg har indset at jeg aldrig får dem tilbage for jeg vil ikke leve i deres verden. Den er så syg den verden de lever i og de kan ikke se det. Jeg er kommet så langt at når jeg møder dem på vejen, vender jeg ikke om mere , men smiler og tænker Stakkels Dem. TAK Mille for nogle gode timer i Hinnerup. ønsker dig en skøn week.

Barndomskriger